Services

Green wall decoration cladonia rangiferina reindeer moss

Hjem dekorationer

Ikke alle af os har en have og de fleste har ikke plads til for mange planter derhjemme. Men en væg med bevaret mos eller stabiliserede planter ville helt sikkert bringe tættere på os grønheden og følelsen af velvære fra naturen.

Dekorationerne kan placeres hvor som helst fra soveværelser til badeværelser, i forskellige former fra små til vægstørrelsen.

 

Kontordekorationer

Udformningen af arbejdspladsen har stor indflydelse på både effektiviteten og kvaliteten af arbejdet. Derudover er det vigtigt at sige, at et kontor indrettet med sans for detaljer fører til bedre teamsamhørighed, men også til et bedre humør. Det er en vigtig faktor, som enhver leder bør tage højde for. Vi tilbyder malerier, paneler, vægge med fredede mosser og stabiliserede planter, så dit kontor kommer til liv og et frisk pust.

Tiden er forbi, hvor en virksomheds hovedkvarter blot var en bygning med nøgterne og upersonlige kontorer. I dag er enhver virksomhedens hovedkvarter et visitkort og et udtryk for virksomhedens værdier. Når man går ind i et hus, kan man nogenlunde forestille sig, hvordan personen, som bor der, er. Det er nemlig det samme, når man træder ind i en virksomheds hovedkvarter, for man kan indse, hvad feltet, organisationskulturen og arbejdsmoralen er i den virksomhed.

Ved hjælp af disse dekorationer bliver naturen en integreret del af arbejdspladsen, og dens tilstedeværelse har ikke kun en æstetisk forklaring. Det konserverede mos hjælper med at forbedre koncentrationen, reducere stress og rense luften indeni. Desuden overvejes skabelsen af grønne områder omkring kontorbygninger i stigende grad.

Custom-made logoer og bogstaver

Din virksomheds kontordesign: Vinduet til din virksomheds værdier

Du kan forbedre dit image blandt kunder og potentielle kunder ved at vælge et unikt logo skabt med stabiliserede naturlige planter eller bevaret naturligt mos, du er sikker på at blive mindeværdig. Sådan et logo vækker let opmærksomheden, fordi det er udelukkende håndlavet.